Nieuwe Kawasaki Ninja 1100SX: veelzijdige Sport Tourer

| |

Kawasaki heeft zojuist de nieuwe Ninja 1100SX aangekondigd, een veelzijdige Sport Tourer die geschikt is voor zowel lange afstanden als sportief rijden. Voor het eerst is er ook een SE-versie beschikbaar.

De belangrijkste vernieuwing is de grotere cilinderinhoud van 1.099cc, wat resulteert in een hoger koppel over het hele toerenbereik voor soepeler rijgedrag. Een nieuwe quickshifter, zwaarder vliegwiel en gewijzigde overbrengingsverhoudingen dragen hier verder aan bij.

Kawasaki lanceert de krachtige 2025 Versys 1100 met 135 pk

Het aluminium frame, hoogwaardige vering en elektronische rijhulpsystemen zijn behouden gebleven. Bridgestone Battlax S23 banden versterken het sportieve karakter.

Comfort op lange afstanden wordt gegarandeerd door cruise control, een verstelbare ruit, comfortabele zadels en een optimale zitpositie. Een USB-C aansluiting en de vernieuwde Kawasaki Rideology app met spraakbesturing verhogen het gebruiksgemak.

De SE-variant is voorzien van hoogwaardige Brembo remcomponenten, een instelbare Öhlins achterschokdemper en handvatverwarming.

De Ninja 1100SX is beschikbaar in Metallic Carbon Gray / Metallic Diablo Black. De SE-variant komt in Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black en Metallic Matte Graphene Steel Gray / Metallic Diablo Black.

Prijzen worden binnenkort bekend gemaakt. Ga voor meer informatie naar de Kawasaki website.

Het bericht Nieuwe Kawasaki Ninja 1100SX: veelzijdige Sport Tourer verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

2025 Suzuki GSX-S1000: Vernieuwd en krachtiger

De Motor Podcast #133: van nachtmerrie naar droomvakantie

Volgende