Kawasaki Elektrode 20: kennismaking met motorrijden voor jonge rijders

| |

Kawasaki heeft zojuist de compleet nieuwe Elektrode 20 onthuld, een lichtgewicht en gebruiksvriendelijke elektrische balansfiets die speciaal is ontworpen voor kinderen van 8 jaar en ouder. Met zijn krachtige elektrische aandrijving biedt dit model een soepele, stille en onderhoudsvrije rijervaring, waardoor kinderen op een fantastische manier kennis kunnen maken met de wereld van het motorrijden.

Krachtige prestaties en eenvoudig opladen

De Elektrode 20 is uitgerust met een 48 V/10.2 Ah (489.6 Wh) accu die gekoppeld is aan een borstelloze naafmotor met een vermogen van 750w. Hierdoor is de balansfiets zeer responsief en biedt hij indrukwekkende prestaties. Het opladen is een fluitje van een cent: sluit de lader en laadkabel aan op het accupakket in de diagonale framebuis en binnen vier uur is de Elektrode 20 volledig opgeladen. Bovendien wordt 90% van de lading al binnen drie uur bereikt.

Kawasaki lanceert de krachtige 2025 Versys 1100 met 135 pk

Aanpasbare snelheidsmodi voor elke rijder

Met drie selecteerbare snelheidsmodi (Low, Mid en High) kunnen jonge rijders de prestaties van de Elektrode 20 afstemmen op hun vaardigheden en behoeften. In de High-modus is een vol uur rijplezier mogelijk, terwijl op de lagere snelheidsinstellingen langere rijtijden haalbaar zijn, afhankelijk van het gewicht van de rijder, het terrein en het gebruik. De topsnelheid in de High- en Mid-modus is maar liefst 39 km/u, waarbij de Mid-modus iets milder accelereert dan de High-modus. In de Low-modus is de topsnelheid begrensd op 21 km/u, perfect voor beginners.

Robuust design en verstelbaar zadel

Het MTB-style frame van de Elektrode 20 is voorzien van een telescopische voorvork, kabelbediende schijfremmen voor en achter, en stoere 20-inch wielen. Het zadel biedt maar liefst 143 mm aan verstelmogelijkheden, waardoor de balansfiets comfortabel is voor jonge rijders van verschillende lengtes. De Elektrode 20 heeft zelfs een KX-stijl “nummerplaat” aan de voorzijde om zijn off-road uitstraling verder te versterken.

Iconisch Kawasaki-design

Met zijn KX off-road geïnspireerde ontwerp en het kenmerkende Kawasaki Lime Green kleurenschema laat de Elektrode 20 de harten sneller kloppen van zowel kinderen die klaar zijn voor een grotere uitdaging als oudere kinderen die de gemakkelijke bediening, prestaties en het plezier van deze balansfiets niet kunnen weerstaan.

Nu verkrijgbaar bij officiële Kawasaki-dealers

De gloednieuwe Kawasaki Elektrode 20 is per direct beschikbaar bij alle officiële Kawasaki-dealers voor een adviesprijs van €2.299,-. Bezoek de voor meer informatie of ga langs bij een van de officiële Kawasaki-dealers bij u in de buurt om deze geweldige elektrische balansfiets van dichtbij te bewonderen.

De Elektrode 20 is niet toegestaan voor gebruik op de openbare weg. Controleer, alvorens de Elektrode 20 in gebruik te nemen, de lokale regelgeving.

Het bericht Kawasaki Elektrode 20: kennismaking met motorrijden voor jonge rijders verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Line-up van Tribute Bands op de Bigtwin Bikeshow & Expo is bekend!

Amsterdamse politie stimuleert motoren voor woon-werkverkeer

Volgende