Rij zorgeloos met Harley-Davidson Insurance

| |

Verzeker uw Harley-Davidson snel en eenvoudig via de Harley-Davidson Insurance met exclusieve voordelen en persoonlijke service.

Het rijden op een Harley-Davidson is meer dan alleen een manier om van A naar B te komen; het is een gevoel van vrijheid, avontuur en pure passie. Bij Harley-Davidson Insurance Services begrijpen we dit als geen ander. Wij zijn de officiële verzekering voor Harley-Davidson motoren, en wij helpen u graag om een passende verzekering te vinden die net zo uniek is als uw motor.

Waarom kiezen voor Harley-Davidson Insurance Services?

Bij Harley-Davidson Insurance Services bieden wij u meer dan alleen een standaard motorverzekering. Wij begrijpen de specifieke behoeften van Harley-rijders. Of u nu op een Softail, Road King, Pan America, of een Ultra Glide rijdt, wij hebben de perfecte verzekering voor uw Harley-Davidson.

  1. Dé officiële Harley-Davidson® verzekering

Bij Harley-Davidson Insurance Services kiest u voor een verzekering die speciaal is ontworpen voor uw Harley-Davidson. Wij bieden dekking die aansluit bij de unieke eigenschappen van uw motor en uw rijstijl.

  • Direct online af te sluiten

Sluit uw verzekering eenvoudig en snel online af via hd-i.nl. U bent direct verzekerd en klaar om de weg op te gaan.

  •  Geen alarmverplichting

Bij ons kunt u uw Harley-Davidson verzekeren zonder dat u verplicht bent om een alarm te installeren. Dit maakt het nog eenvoudiger om uw motor te beschermen zonder extra kosten te moeten maken.

  •  Overstapservice

Bent u al verzekerd bij een andere aanbieder? Geen probleem! Onze overstapservice zorgt ervoor dat uw overstap soepel verloopt, zonder gedoe.

  •  Snelle schadeafwikkeling

Bij Harley-Davidson Insurance Services zorgen we ervoor dat u snel weer de weg op kunt. Onze schadeafhandeling is snel en efficiënt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en weer volop kunt genieten van het motorrijden.

Extra voordelen en kortingen

Bij Harley-Davidson Insurance Services bieden we meer dan alleen een goede verzekering. We geven u graag iets extra’s:

  • Minder dan 12.000 km per jaar? U ontvangt korting wanneer u minder dan 12.000 km per jaar rijdt.
  • Winterstopkorting: Maak gebruik van de winterstop (15 december tot 1 maart) en bespaar op uw premie.
  • No-claimkorting: Profiteer van no-claimkortingen die kunnen oplopen tot 75%.
  • Ervaren rijder korting: Heeft u 6 of meer schadevrije jaren? Dan ontvangt u een extra ervaren rijder korting van 15%.

Uw Harley-Davidson verzekeren

Bij Harley-Davidson Insurance Services draait alles om passie voor motorrijden. Wij delen uw liefde voor Harley-Davidson en begrijpen hoe belangrijk uw motor voor u is. Daarom staat uitstekende en snelle service altijd voorop. U kunt eenvoudig en snel uw premie berekenen via hd-i.nl of contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Wij staan klaar om u te helpen met een verzekering die precies aansluit op uw wensen en behoeften.

Persoonlijke service zonder gedoe

Bij Harley-Davidson Insurance Services houden we van eenvoud en efficiëntie. Bij ons hoeft u geen lange wachttijden aan de telefoon te verwachten of ingewikkelde keuzemenu’s door te lopen. Onze medewerkers staan direct voor u klaar om u te helpen, met een gedeelde passie voor Harley-Davidson.

Onze service stopt niet bij het afsluiten van de verzekering. Mocht u ooit schade hebben, dan zorgen wij voor een snelle en efficiënte afhandeling. U kunt erop vertrouwen dat wij alles regelen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is; genieten van uw Harley-Davidson.

Blijf op de hoogte en bespaar

Verzekeringspremies kunnen jaarlijks veranderen. Het is daarom verstandig om uw verzekering regelmatig te controleren en te vergelijken. Bij Harley-Davidson Insurance Services helpen wij u graag om inzicht te krijgen in uw huidige premie en de mogelijkheden om te besparen. U kunt eenvoudig uw nieuwe premie berekenen via hd-i.nl. Liever persoonlijk advies? Onze experts staan klaar om u te helpen via 0172-427290.

Uw Harley-Davidson, onze zorg

Bij Harley-Davidson Insurance Services draait alles om u en uw Harley-Davidson. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn, en willen ervoor zorgen dat u met een gerust hart de weg op kunt. Op hd-i.nl kunt u ontdekken hoe eenvoudig het is om een nieuwe premie te berekenen. Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Bel ons op 0172-427290, of stuur een e-mail naar info@hd-i.nl. Bij Harley-Davidson Insurance Services verzekerd u uw motor bij dé officiële Harley-Davidson verzekering.

Het bericht Rij zorgeloos met Harley-Davidson Insurance verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Belg bouwt eigenhandig slimme motortrailer

Nieuwe kleur Kawasaki Eliminator 500 voor 2025

Volgende