Vijf redenen waarom de Royal Enfield Guerrilla 450 zo aantrekkelijk is

| |

De deze week gelanceerde Royal Enfield Guerrilla 450 blinkt uit in stijl en functies. Hier zijn de vijf belangrijkste dingen die je moet weten van deze interessante motorfiets uit India.

Royal Enfield Guerrilla 450 beleeft wereldpremière in Barcelona

1. De dikste banden in zijn klasse

Een van de opvallende kenmerken van de Guerrilla 450 zijn de banden. Dit zijn de breedste banden ooit gemonteerd op een in India geproduceerde roadster. In samenwerking met Ceat is de nieuwe Gripp XL speciaal afgestemd op de Guerrilla 450. Aan de voorkant krijgt RE een 120/70 R17 en aan de achterkant een 160/60 R17. Het robuuste ontwerp van de banden draagt ook bij aan de imposante ‘wegaanwezigheid’ van de motor, waardoor het een echte blikvanger is.

2. De koppelrijkste in India geproduceerde roadster

Liefhebbers van prestaties zullen enthousiast zijn over het blok van de Guerrilla 450. De Guerrilla gebruikt dezelfde 452cc-motor als de Himalayan, wat hem het hoogste koppel oplevert van alle roadsters die in India worden geproduceerd. Het Guerrilla 450-motorblok levert 40 pk bij 8.000 tpm aan piekvermogen en 40 Nm aan koppel bij 5.500 tpm.

3. Verkrijgbaar in vijf kleuren

Royal Enfield begrijpt het belang van persoonlijke stijl, en de Guerrilla 450 weerspiegelt dit met zijn reeks van vijf levendige kleuren verdeelt over drie varianten:
• Flash: Brava Blue en Yellow Ribbon two-tone
• Dash: Gold Dip en Playa Black two-tone
• Analog: Smoke (niet leverbaar in NL)
Elke kleur is ontworpen om het robuuste maar geraffineerde uiterlijk van de Guerrilla 450 te complementeren, waardoor rijders een look kunnen kiezen die bij hun persoonlijkheid past.

4. Rijk uitgerust

De Guerrilla 450 is niet alleen een kwestie van uiterlijk en koppel; het is ook voorzien van moderne functies die de rijervaring verbeteren. De Guerrilla 450 is uitgerust met een volledig digitaal instrumentenpaneel, dat alle noodzakelijke informatie in één oogopslag biedt. LED-verlichting zorgt voor uitstekende zichtbaarheid, terwijl geavanceerde rijhulpsystemen zoals ABS en tractiecontrole extra veiligheid bieden.

5. Aantrekkelijke prijs

Ondanks zijn premium functies en krachtige prestaties is de Royal Enfield Guerrilla 450 competitief geprijsd. De prijzen beginnen bij 6.799 – introductieprijs van de Dash, de Flash kost 100 euro meer.

Het bericht Vijf redenen waarom de Royal Enfield Guerrilla 450 zo aantrekkelijk is verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Arrow uitlaat voor Kawasaki Eliminator 500 nu beschikbaar

Oberdan Bezzi stelt zich een elektrische Moto Guzzi voor, de E-Aqle

Volgende