2025 Triumph Tiger Sport 800 onthuld

| |

Triumph heeft een compleet nieuwe Tiger Sport 800 motorfiets onthuld, die een perfecte balans biedt tussen sportieve prestaties en toercapaciteiten over lange afstanden. De motor beschikt over een krachtige 800cc-driecilinder die 115 pk en 84 Nm koppel levert, voor opwindende acceleratie en soepel vermogen.

Triumph introduceert vernieuwde Speed Twin 900

Het lichtgewicht chassis is dynamisch en comfortabel, met instelbare Showa-ophanging en radiale remklauwen. De ergonomie is goed doordacht voor zowel rijder als passagier. Technologieën zoals geoptimaliseerd bochten-ABS, tractiecontrole, rijmodi en cruisecontrol maken elke rit aangenamer.

De 2025 Tiger Sport 800 is ontworpen om aan de eisen van veeleisende rijders te voldoen. Hij combineert wendbaarheid en stabiliteit met een toegankelijke zithoogte, comfortabele zitpositie en geïntegreerde bagagemogelijkheden. Meer dan veertig accessoires zijn beschikbaar om de motorfiets aan te passen.

De 2025 Triumph Tiger Sport 800 is verkrijgbaar vanaf €13.695 in Nederland en €12.695 in België en klanten kunnen kiezen uit vier opvallende kleuren, waaronder Sapphire Black, of de premium opties Graphite, Cosmic Yellow en Caspian Blue, allemaal met contrasterende Sapphire Black elementen. De motoren staan vanaf maart 2025 bij de dealers.

Het bericht 2025 Triumph Tiger Sport 800 onthuld verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Scooter en rijder meegesleurd door stroming in Italië, gered door heldhaftige vrouw