2025 Honda Forza: Stijlvol, duurzaam en boordevol nieuwe features

| |

Honda heeft voor modeljaar 2025 zijn premium Forza scooterlijn geüpdatet met verbeteringen op het gebied van design, uitrusting en gebruiksgemak. De vernieuwingen bevestigen de status van de Forza-serie als toonaangevende ‘GT’-scooters.

Het topmodel Forza 750 heeft een restyling ondergaan, met als opvallendste wijziging een nieuwe koplamp met aangepaste dagrijverlichting en geïntegreerde knipperlichten. Daarnaast biedt de Forza 750 nu meer bescherming tegen de elementen, extra beenruimte en een verbeterde toegankelijkheid.

Bouwt Chinese autogigant BYD een elektrische motorscooter?

In lijn met Honda’s duurzaamheidsdoelen zijn diverse kuipdelen vervaardigd uit gerecyclede materialen, waaronder het biogebaseerde DurabioTM. Ook zijn de instellingen van de DCT-transmissie herzien voor meer controle bij lage snelheden.

Alle drie de Forza modellen voldoen aan de Euro 5+ emissienorm. Verder beschikken ze over een nieuw 5-inch TFT-scherm met intuïtieve bediening en smartphone-connectiviteit via Honda RoadSync. Het gebruiksgemak is ook verbeterd door de verplaatste USB-aansluiting en een lampje in het opbergvak.

De uitgebreide standaarduitrusting blijft een belangrijk pluspunt van de Forza’s. Alle modellen hebben een elektrisch verstelbaar windscherm, volledige LED-verlichting, Honda Selectable Torque Control (HSTC), een USB-C-poort en Smart Key-technologie.

De vernieuwde Forza-scooters zijn leverbaar in diverse kleurstellingen, waaronder enkele nieuwe opties. Voor de Forza 350 en 125 is ook een speciale editie beschikbaar met unieke kleur en graphics.

Het bericht 2025 Honda Forza: Stijlvol, duurzaam en boordevol nieuwe features verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Ducati onthult nieuwe Scramblers voor 2025

Koop nu ticket(s) voor de Bigtwin Bikeshow & Expo en win een week lang rijden op een Harley-Davidson!

Volgende